Over Buvesa

Professionele websites

Buvesa staat garant voor knappe en functionele websites, die zijn aangepast aan de huidige trends. Wij zorgen ervoor dat uw website kant-en-klaar wordt afgeleverd en daarbij ook mobile responsive is. Zo maken we uw project online zichtbaar.

U doet ertoe

Klanttevredenheid is prioriteit nr. 1! Bij Buvesa bent u meer dan een nummer in een database. Wij zijn pas tevreden wanneer ook u tevreden bent. Zelfs als u nog in het ongewisse bent, maken wij graag tijd om met u in gesprek te gaan.

Een slimme investering

Een website staat steeds met een duidelijk doel voorop. Wij denken met u mee aan de economische kant van het verhaal en gaan voor rendement en een positieve ROI. Duidelijke analytische hulpmiddelen kunnen u daarbij ondersteunen.

Visie

Buvesa wil garant staan voor kwaliteit op maat voor iedereen die een website nodig heeft. Wij maken websites voor particulieren, zelfstandigen, middelgrote ondernemingen en verenigingen. Daarbij willen wij een betrouwbare partner zijn in uw online zichtbaarheid.

Een website maken is voor heel wat personen en ondernemers een overweldigende stap en online opzoekwerk maakt het er niet altijd duidelijker op. Zelfs indien u nog geen visie heeft voor uw toekomstig plan, kunnen wij u alvast in de juiste richting sturen met onze expertise.

Daarbij weet u bij ons heel duidelijk wat de prijzen zijn en welk proces we doorlopen. Als groeiend bedrijf kunnen we daarom ook écht tijd voor u maken en naar u luisteren. Wij willen uw bedrijf ook online succesvol maken en laten renderen.

Buvesa denkt ook mee met de huidige trends en heeft ambitie om zich in de toekomst alleen nog maar verder uit te breiden. Wij werken resultaatgericht, doeltreffend en zijn daarbij ook transparant.

Achter de schermen

Achter Buvesa schuilt natuurlijk ook een gedreven persoon – Sander Verstraelen (1990). Al van jongs af aan heb ik altijd al interesse getoond in technologie en informatica. Ik herinner me nog goed de eerste computer die mijn vader kocht. Al snel was ik gefascineerd door de mogelijkheden van deze Pentium 3. Dagenlang prutste ik aan screensavers, programma’s en zette ik records op Windows Pinbal.

Een jaar later hadden we toegang tot het internet en ik was meteen verkocht. Ik was vastberaden om een eigen website met bijhorende afbeeldingen online te plaatsen. Zo heb ik op mijn 12 jaar, met een cursus HTML, mijn eerste one page website online succesvol geplaatst.

Vervolgens was het alleen nog maar een logische stap om mijn secundair in informaticabeheer – toegepaste informatica af te ronden. Tijdens deze studies heb ik een algemene vorming gekregen over webtalen, software development, assemblage, netwerken, bestuurssystemen, databanken, …

Nadien ben ik verder gegaan in het onderwijs. Zo ben ik, tot op heden, klastitularis van het vijfde leerjaar. Toch heb ik de link met informatica altijd nog behouden en hielp ik verschillende mensen met allerhande computerproblemen en websites.

Laatste jaren is mijn hobby daarbij uitgegroeid tot deze onderneming en heb ik veel ambitie om Buvesa uit te groeien tot dé speler op de markt van web design en online zichtbaarheid. Zo heb ik me ook voorgenomen om levenslang ‘student’ te blijven en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de beste mensen daarbij te betrekken.

Hopelijk kan ik mijn passie ook met u of uw bedrijf delen en daarbij mijn jaren ervaring omzetten in een geslaagd project. Aarzel alvast niet om gratis en vrijblijvend contact op te nemen! Tot snel.

Specialisaties en vaardigheden:

  • WordPress CMS
  • HTML 5
  • CSS 3
  • SEO
  • Webscripts
  • Online Marketing

Pin It on Pinterest