Webshop laten maken

Automatiseer je verkoop

Een webshop is een knappe investering die je omzet flink kan laten stijgen. Dat maakt voor u dan ook weer extra tijd om op uw eigen kerntaken te focussen.

Een winkel die 24/7 en altijd open is!

Dankzij een webshop kan uw winkel of onderneming ook open blijven buiten de openingsuren! In de huidige tijd kijken ook steeds meer mensen eerst online naar producten, alvorens ze een winkel binnenstappen. Klanten kijken gemiddeld 6 keer naar een product voordat ze een aankoop doen. De online winkel doet al heel wat verkoopwerk voor u!

WooCommerce

Dankzij WooCommerce kunnen wij handig een webshop in uw website integreren. Wij nemen de technische kant op ons en later kan u nog altijd de webshop en producten uitbreiden waar u dat zelf nodig acht.

  • Een prijs veranderen? In een handomdraai gebeurd!
  • Een product toevoegen of verwijderen? Wederom in enkele muisklikken klaar.
  • Het uiterlijk van uw website aanpassen? Dat kan zonder dat u zich zorgen moet maken dat de code van uw webshop breekt.

WooCommerce telt al meer dan +5 miljoen actieve installaties. Bent u de volgende die van dit online succes wenst mee te genieten?

Waarom wachten tot morgen?

Stuur een bericht

Gebruik onderstaand formulier om ons te contacteren. We kijken er alvast naar uit om u en uw bedrijf beter te leren kennen, en hoe we u kunnen helpen om nog meer succes te behalen.

Pin It on Pinterest