Website laten maken – web design op maat

Professionele lay-out

Een knappe en vlot werkende website kan uw merk maken of breken. Wij leveren professionele kant-en-klare websites af.

Meer info

Het uiterlijk en de functionaliteit van uw website kunnen uw bedrijf maken of breken. Jammer genoeg beseffen eigenaars van kleinere bedrijven niet hoe belangrijk een goede website is. Een goed ontworpen website helpt voor een betere merkherkenning, nieuwe klanten, extra betrouwbaarheid en betere conversies!

In plaats van u zorgen te maken over de technische aspecten van een website, kunt u zich concentreren op uw kerntaken. Een professioneel ontwerp laten maken moet u zien als een investering die zichzelf meerdere malen terugbetaald!

Helaas zien veel goedkope en gratis websitebuilders er knap uit. Toch zal je er al snel de beperkingen van inzien wanneer je er mee aan de slag gaat. Er is weinig ruimte voor verbeteringen en zulke websites zijn doorspekt van ongewenste reclameboodschappen.

Voor een professioneel ontwerp is meer technische kennis en expertise verijst. De impact die het heeft op je klanten en de digitale markt, is echter van onschatbare waarde. Als u klaar bent voor het echte werk, neemt u gerust verder contact met ons op. We bekijken dan de verschillende mogelijkheden en helpen u waar nodig. Een mailtje kan heel wat ophelderen en een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

SEO: Gevonden worden in Google

Een goede website realiseert verschillende doelen. Wij zorgen voor een vlotte indexering in de zoekresultaten.

Meer info

Websites maak je met een duidelijk doel. Je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken en deze een goede ervaring laten beleven op uw website. SEO (Search engine optimization, zoekoptimalisatie) is de kunst om je website hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Een hogere positie in Google zorgt automatisch voor meer bezoekers en mogelijke klanten. We zorgen ervoor dat je website geïndexeerd wordt in het algoritme. Vanaf dan zal je website een bepaalde plaats in de zoekresultaten verkrijgen.

Om dit te realiseren optimaliseren we jouw website voor on-page SEO. We maken een robots.txt en sitemap aan. Deze bestandjes zijn niet zichtbaar voor je bezoekers maar ze dienen de robots, van de verschillende zoekmachines, met de nodige informatie.

We voorzien je website ook van een logische en duidelijke structuur, zodat zoekmachines de website vlot en volledig kunnen inspecteren. Op deze manier ben je er zeker van dat er geen gegevens verloren gaan en nieuwe content zichtbaar wordt.

Tot slot zorgen we ook voor overzichtelijke snippets. Deze tonen je titel en aangepaste tekst in de zoekresultaten, voordat mensen op jouw website klikken. Een overtuigende snippet kan ervoor zorgen dat meer mensen op jouw website klikken wanneer ze een zoekresultaat intypen.

Disclaimer: Wij indexeren en optimaliseren jouw website voor zoekmachines. Het kan meerdere weken en maanden duren voordat jouw website (hoge) plaatsen in de zoekresultaten verovert. Google heeft een algoritme dat websites hoger en lager plaatst. De eigen kwaliteit, competitie, sector en leeftijd van je website zijn daarbij belangrijke factoren. Niemand (behalve Google zelf) kan een nr.1 ranking in Google beloven. Wel kan je het algoritme positief beïnvloeden en op langere termijn groeien!

Google Analytics

Bestudeer je aantal bezoekers. Met deze webanalyse-tool kan jij je websiteverkeer analyseren en optimaliseren.

Meer info

Google Analytics is een webanalyse-tool waardoor jij je websiteverkeer kan analyseren. In de eerste plaats kan u de digitale aanwezigheid en groei van uw website opvolgen. Meer dan tientallen miljoenen websites gebruiken Google Analytics om data van bezoekers te verkrijgen. Dankzij deze data kan je heel nauwkeurig inspelen op de noden van jouw klanten. We integreren deze service in al onze websites.

Wij plaatsen verschillende regels traceercode in de code van uw website en koppelen deze aan Google Analytics.  We zorgen ervoor dat dit correct gebeurd, zodat er geen fouten kunnen optreden. Eenmaal dit geïnstalleerd is, kan u genieten van alle voordelen die deze tool aanbiedt.

We delen een overzicht op het dashboard van uw website, zo heeft u al een vluchtig idee van de bezoekers van uw website. Daarbovenop delen we ook de rechtstreeks link naar het Google Analytics panel. Google Analytics is heel uitgebreid, maar kort samengevat kan je volgende data bekijken:

  • Realtime: overzicht, locaties, verkeersbronnen, content, gebeurtenissen, conversies
  • Doelgroep: overzicht, actieve gebruikers, lifetime value, cohortanalyse, doelgroepen, gebruikersanalyse, demografie, interesses, geo, gedrag, technologie, mobiel, verschillende apparaten, aangepast, benchmarking, gebruikersstroom
  • Acquisitie: overzicht, alle verkeer, google ads, search console, sociaal, campagnes
  • Gedrag: overzicht, gedragsstroom, site-content, sitesnelheid, zoekopdrachten op site, gebeurtenissen, uitgever, experimenten 

Stel dat je ooit je bedrijf en website verkoopt. Dan kan je ook de groei van je website aantonen via je geschiedenis in Google Analytics. Online verkeer gaat ook voor veel geld over de toonbank. Wij installeren daarom vanaf dag 1 al Google Analytics om een volledig beeld te verkrijgen.

WordPress CMS

De mogelijkheid om je eigen website aan te passen! Breng zelf eenvoudig, snel en gratis wijzigingen aan.  

Meer info

We installeren al onze websites met bijhorend CMS (content management systeem). Een CMS maakt het mogelijk voor web developers om code te gebruiken en voor klanten om wijzigingen door te voeren, zonder enige kennis van code! Met enkele muisklikken kan jij bepaalde wijzigingen aan je website doorvoeren, zonder daarvoor één letter html, css, php, javascript of mysql te moeten kennen.

Wij regelen de technische kant van je website en leveren deze kant-en-klaar af! Vanaf dan kan jij zelf bepaalde wijzigingen aanbrengen aan de website, waar je dat nodig acht. Dit allemaal zonder dat je daarvoor toestemming moet vragen of een web developer moet inhuren!

Maak je daarover geen verdere zorgen, na het afleveren van je website blijven we nog altijd ter beschikking om te je helpen waar nodig. Je kan ons dus nog altijd te contacteren.

Dit bespaart jou een hoop tijd, geld en tumult.  Wij blijven, dankzij ons onderhoudspakket, nog steeds jouw website opvolgen. Maandelijks zorgen we voor nieuwe updates, onderhoud en controle.

Als CMS kiezen we voor WordPress CMS. Dit is de krachtigste en meest gebruikte CMS ter wereld. Het is heel gebruiksvriendelijk en stuurt momenteel meer dan 30% van alle websites ter wereld aan! Online vind je dan ook enorm veel ondersteuning en tutorials voor jouw WordPress website.

Er zijn ook verschillende multinationals die WordPress boven alle andere alternatieven verkiezen. Playstation, BBC, Sony, MTV, Star Wars blog, Microsoft News Center, Disney, CNN, … kiezen allemaal voor een CMS dat door WordPress wordt ondersteund!

Mobile responsive

Onze websites zijn aangepast aan verschillende toestellen: computers, laptops, tablets en smartphones.

Meer info

Mobile responsive websites zijn websites die vlot bezocht kunnen worden op verschillende toestellen. De pagina’s zijn aangepast voor computer, laptop, tablet en smartphone. Tegenwoordig komen meer dan de helft van alle zoekresultaten van smartphones. Het belang van een responsive website is daarom niet te onderschatten!

Kun je de eerste websites op je oude telefoon herinneren? Waarschijnlijk was het een frustrerende ervaring met veel zoekwerk. Oudere websites opereren nog altijd op diezelfde manier en Google is ze al een aantal jaren aan het vermijden in de zoekresultaten.

Onze websites zijn 100% mobile responsive, voor alle pakketten! We zorgen voor een leesbare tekst, zonder dat je daarvoor extra moet inzoomen. Er is voldoende ruimte voorzien voor navigatie. Afbeeldingen, teksten en video’s worden vlot getoond. Je moet je ook geen zorgen maken over horizontaal scrollen. We zorgen ervoor dat je bezoekers zorgeloos kunnen scrollen en daarbij alle content gezien hebben. We moeten hiervoor geen aparte websites ontwikkelen, alles in geïntegreerd.

Integratie Social Media

Social media is een belangrijke bron van online marketing. Wij integreren, gratis maar vrijblijvend, strategische links.

Meer info

Net als SEO kan Social Media een goede bron zijn van klantenverwerving! Een website die vaak gedeeld wordt op het internet, zal het ook beter doen in de zoekresultaten van Google en meer bezoekers lokken. Wij integreren, gratis maar vrijblijvend, social media icoontjes op de verschillende pagina’s van je website.

Deze knoppen kunnen we omvormen naar jouw eigen smaak en op verschillende plaatsen en manieren op de website vertonen. Dankzij deze links kunnen bezoekers heel eenvoudig en snel jouw pagina met vrienden of verschillende platformen delen.

Daarnaast kunnen we ook strategische links plaatsen naar de eigen social media, die bij de website toebehoren. We kunnen deze op verschillende plaatsen van je website integreren. Meestal verschijnen deze in de footer of widgets van je website.

Omdat we social media als een belangrijk onderdeel van je online marketing bezien, werken we enkel met kwaliteit. We bieden onze klanten gratis Monarch aan, een Premium plug-in met veel flexibele mogelijkheden, waarvan we de nodige licenties hebben.

Klinkt dit allemaal nog nieuw en overweldigend? Geen nood, bij het maken van je website bekijken we samen de mogelijkheden en geven advies, in overeenstemming met de eigen wensen en noden van je site.

~

SSL-Certificaat (HTTPS)

Geef je bezoekers een vertrouwd gevoel dankzij een beveiligde verbinding. Straal meer autoriteit uit dankzij SSL.

Meer info

Al onze websites worden standaard geleverd met een HTTPS-adres en bijhorend SSL-certificaat. SSL-verbindingen beveiligen de connectie tussen een bezoeker en de website. Op deze manier kunnen er geen ongewenste tussenpersonen gegevens stelen. Verschillende webbrowsers tonen ook naast je domeinnaam of de verbinding beveilig is of niet. Als eigenaar van een professionele website wil je niet dat er “Niet beveiligd” naast je website verschijnt.

SSL staat garant voor een veiligere omgeving op het internet. Zeker wanneer u online gegevens moet beschermen, is het een absolute must. SSL vergrendelt gevoelige informatie. Websites met een SSL-certificaat krijgen vaak een slotpictogram of een groene balk bovenaan de pagina. Dat straalt vertrouwen uit naar de bezoekers van uw website!

Indien u online transacties wilt aannemen, moet u voldoen aan de PCI Compliance standaard. Websites die creditcardgegevens opvragen, moeten kunnen aantonen dat ze aan de normen van PCI voldoen. Een SSL-certificaat is daarvan een vereiste.

Voor Google is dit ook een factor om te bepalen of een website hoog of laag in de zoekresultaten moet verschijnen. Dat is wederom bepalend voor de SEO van je website. Hoewel dit vroeger een suggestie was, is het meer en meer een vereiste geworden.

Een SSL-certificaat apart aankopen kan heel kostelijk zijn. Wij leveren deze standaard, zonder extra meerkost! Bij buvesa.com willen wij enkel de beste kwaliteit afleveren. Een HTTPS website met SSL-certificaat lijkt ons dan ook vanzelf de norm!

Beveiliging en Back-ups

Wij installeren op alle websites security software en nemen dagelijks een back-up van uw volledige website.

Meer info

Welgekend en jammer genoeg zijn er heel wat mensen en scripts die niet het beste met uw website voorhebben.  Omdat we hiervan de realiteit inzien, moeten we ons tegen zulke praktijken wapenen. Wij installeren op alle websites security software en nemen dagelijks een back-up van uw volledige website.

Firewall: Een firewall houdt ongewenste gasten en complexe aanvallen van buitenaf tegen. Een firewall omvat vaak een database met gekende aanvallen om zo onmiddellijk te kunnen ingrijpen.

Virus-en malwarescanner: Een scan op je website kan fouten en ongewenste gasten opsporen en verwijderen. De scan kan automatisch en op de achtergrond van je website lopen. Wij kijken de rapporten hiervan na en nemen actie indien nodig.

Brute force attacks: Dit zijn wachtwoord radende programma’s die automatisch wachtwoorden op de website uitprobeert tot er eentje werkt. Deze mogelijkheid willen we ongewenste bezoekers zeker afnemen.

Eigen login pagina: We maken een geheime pagina aan waarvan jij enkel de link krijgt, zodat je kan inloggen op de website. Zo kan jij veranderingen aanbrengen en data bekijken. Andere gebruikers nemen we zo al meteen de kans af om naar wachtwoorden te gaan raden.

Spamfilter: Op websites waar we een blog module installeren, plaatsen we een spamfilter. Er zijn heel wat programma’s die ongevraagd spamberichten plaatsen in de commentaarvelden van websites. Deze praktijken weren we al meteen en automatisch af.

Back-ups: We maken dagelijks een back-up van je volledige website. Hopelijk (en waarschijnlijk) hebben we deze nooit nodig maar we nemen graag het zekere voor het onzekere. Moest er ooit iets misgaan met de hosting, website, beveiliging, code, … kunnen we altijd een vorige versie (tot 1 maand terug) over de huidige schrijven en de website redden. We slaan deze back-up op in de cloud, op een aparte server dan die van uw website. U kan daardoor met een gerust hart uw website bewerken.

Disclaimer: 100% garantie voor een volledig probleemvrije website bestaat niet. Wel kan je de kans op inbreuk verminderen. Dat is in een huis ook zo het geval. We doen alvast ons uiterste best om de kans op inbreuk zo minimaal mogelijk te maken!

Hoe gaat het in zijn werk? [Proces]

%

1. Contact en afspraken

%

2. Ontwerpfase

%

3. Uw website staat online

%

4. Opvolging

U kan ons gemakkelijk bereiken via ons Contactformulier. We zoeken dan een gepast moment voor een gesprek. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden en noden van uw website. De domeinnaam, doelen en verwachtingen voor uw website worden eveneens besproken. 

Op basis van ons gesprek gaan we een eerste ontwerp maken. U kan dit als een eerste ‘schets’ van de toekomstige website bekijken. Nadien passen we de website nog verder aan waar u dit nodig acht. Daarbij kan u tijdens deze fase, indien nodig, op 2 gratis revisies rekenen.

Wanneer u tevreden bent van het resultaat, lanceren wij de website! Alles wordt kant-en-klaar afgeleverd. We werken alles tot in de puntjes af, volgens de afspraken. Daarbij kan u zelf later nog de website uitbreiden waar nodig. Wij blijven natuurlijk nog altijd ter beschikking. 

Wij blijven het goede verloop en de kwaliteit van uw website opvolgen. Het onderhoudsplan treedt in werking en we zorgen ervoor dat de website op lange termijn vlot online blijft staan. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze grootste zorg, daarom kan u nog altijd op ons rekenen.

Waarom wachten tot morgen?

Stuur een bericht

Gebruik onderstaand formulier om ons te contacteren. We kijken er alvast naar uit om u en uw bedrijf beter te leren kennen, en hoe we u kunnen helpen om nog meer succes te behalen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke kosten omvatten de volledige website?

Een website laten maken bij Buvesa staat garant voor de sterkste prijs-kwaliteitverhouding!

Website laten maken (eenmalige kost): Wij leveren je website kant-en-klaar af voor een eenmalige kost. Je komt niet voor extra verborgen kosten of kleine lettertjes te staan.

Hosting en onderhoud: Wij streven als web developers naar de beste kwaliteit en daarom bieden we verschillende hosting- en onderhoudspaketten aan. Deze dekken de licenties, hosting, domeinnaam, onderhoud, updates, back-ups en kwaliteitscontrole. All-in dus! Maandelijkse prijs, jaarlijks vooruit gefactureerd.

Er komen geen BTW-kosten bij (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.).

Voor welke doelgroep maken jullie websites?

Wij mikken op breed doelpubliek. Zelfstandigen, kmo’s, verenigingen, particulieren en iedereen die een website nodig heeft.

Werkuren: Kan ik buiten mijn onderhoudspakket nog wijzigingen laten doorvoeren op mijn website?

Absoluut! Wijzigingen na de aflevering van je website, die buiten je onderhoudspakket vallen, worden per uur gefactureerd. 

Kan ik de website nog uitbreiden met eigen wensen?

Ja! Wij ontwerpen websites op maat en alles is daarbij bespreekbaar. We bekijken samen wat haalbaar is en welke vergoeding daar tegenover staat.

Zijn er nog verborgen kosten?

Wij zijn bewust heel transparant in onze kosten. U komt dus NIET voor verborgen kosten te staan. Er worden geen BTW-kosten aangerekend (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.).

De afgesproken prijs is de prijs, zo simpel is dat. De totale prijs omvat de eenmalige aanmaakkost van de website + de maandelijkse hosting en onderhoud (jaarlijks vooruit gefactureerd).

Waarom is een onderhoudsplan nodig?

Wij leveren kwaliteitsvolle websites af en willen deze ook zo behouden. Een website heeft, net zoals een auto, onderhoud nodig om op lange termijn goed te blijven werken.

De digitale wereld evolueert snel en we willen onze klanten daarin blijven ondersteunen. Het garandeert een betere veiligheid, groei en support. Er zijn verschillende pakketten en tarieven beschikbaar.

* Een onderhoudsplan is geen verplichte aankoop, wel een aanbeveling.

Kan ik van onderhoudsplan veranderen?

Elk onderhoudsplan treedt voor het komende jaar in werking. Nadien kan u naar elk ander onderhoudsplan veranderen om de dienstverlening verder te zetten. Opwaarderen kan altijd. Standaard stellen wij hetzelfde plan voor maar veranderen kan elk jaar!

Wat moet ik zelf in orde brengen?

Jij bezorgt ons de nodige content: teksten, foto’s of video’s. Voor bepaalde instellingen kunnen we ook naar extra info vragen. Denk daarbij aan openingsuren en allerlei gegevens. Dat is alles!

Al de rest wordt volledig voor jou geregeld. Wij regelen de volledige technische kant van het proces en leveren de website vervolgens kant-en-klaar af!

* Het is ook mogelijk om de content te laten maken.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Wanneer je een nieuwe website nodig hebt, zie je deze graag zo snel mogelijk online. Wij streven naar een snelle levertijd, met behoud van kwaliteit.

Afhankelijk van je wensen en de grootte van je website, leveren wij je website kant-en-klaar binnen slechts enkele weken af! Bekijk bij de verschillende pakketten de geschatte levertijd. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1-2 weken levertijd!

One-page website: 1-2 weken

Standaard website:  2-4 weken

Extra website: 3-4 weken

Website op maat: ? weken (af te spreken)

Disclaimer: Onverwachte omstandigheden kunnen altijd optreden, waardoor het project langer kan duren dan verwacht. Noodzakelijke aankopen van derden (bv. koppeling domeinnaam – hosting) kunnen al meerdere dagen duren, wat buiten onze controle ligt. Indien dit het geval zou zijn, brengen wij u op de hoogte. De geschatte levertijd blijft nog altijd een voorspelling, maar we streven ernaar om deze steeds te halen.

Wie volgt het project op gedurende het proces?

Om een vlot proces te garanderen volgt eenzelfde web developer de bouw van jouw website op. Van begin tot einde. Zo gaat er geen informatie en nuancering verloren.

Zijn jullie de goedkoopste?

Wij leveren de beste deals en prijs-kwaliteitverhouding. De goedkoopste websites maak je zelfs al gratis, maar je krijgt dan ook een mager resultaat in de plaats.

Gratis (en heel goedkope) websites zien er dan ook goedkoop, zelf gemaakt en amateuristisch uit. Bij ons kies je uit verschillende pakketten een professionele website, aan een aantrekkelijk tarief.

Wij zijn bewust heel transparant in onze prijzen en service. Investeer in kwaliteit, dat betaalt zichzelf meerdere malen terug!

Kan ik met voorschot betalen?

Dat is mogelijk! Afhankelijk van je pakket en onderhoudsplan bespreken we het percentage.

Kunnen jullie voor foto’s zorgen voor mijn website?

Doorgaans levert de klant de foto’s voor zijn of haar website zelf af. Deze kunnen online doorgestuurd worden op allerlei manieren (overeen te komen).

Wel kunnen we uw website opsmukken met stock afbeeldingen (gratis en betalend). Een combinatie van eigen afbeeldingen en stock foto’s is ook mogelijk.

Nemen jullie websites over van andere bedrijven?

Doorgaans is het antwoord hierop nee. Wij ontwikkelen websites vanaf 0. Zo kunnen we een goede basis verzekeren en komen we niet in het gedrang met licenties van andere bedrijven en web developers. Daarbovenop willen we er zeker van zijn dat we onze kwaliteit kunnen garanderen.

Kunnen jullie al bestaande domeinnamen overnemen?

Ja, wij kunnen bestaande domeinnamen overnemen. Voor bepaalde (oudere) websites kan dit zelfs een goed idee zijn, om zo het merk en bestaande referenties te beschermen.

We hebben van uw vorige ‘domeinnaameigenaar’ wel de nodige ontgrendeling en contactgegevens nodig om de overgang te realiseren.

Pin It on Pinterest